Ceremonies

Truffelceremonie, maximaal 4 personen

Dagceremonie van 10:00 - 20:00

Maximaal 4 personen

€ 245,- p.p.

Een groep ontstaat nooit zomaar. Met jouw aanmelding voor een groepsceremonie wordt de verbinding met andere deelnemers al gecreëerd. Iedereen in de groep heeft iets te brengen en iets te ontvangen en in jouw individuele proces zul je worden gedragen door groepskracht. Een ceremonie gaat bij mij altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. En mocht je de enige deelnemer zijn… dan is dat precies zoals de bedoeling is!


10:00 Ontvangst en uitgebreide kennismaking - Ceremonie - Samen eten en napraten - Tips voor thuis - 20:00 Afscheid. Dit is een indicatietijd, het kan eerder of later zijn. Je gaat pas naar huis als je eraan toe bent.


Voel je aan alles dat je bij een ceremonie aanwezig wil zijn maar is geld momenteel ingewikkeld omdat je nog studeert of een uitkering hebt? Geef dat gerust bij me aan, ik kom je graag wat tegemoet.

Privéceremonie tot 4 personen

Ceremonie op maat

Maximaal 4 personen

Vanaf € 245,- p.p.

Liever een privéceremonie, alleen of met je eigen groepje tot 4 personen? Stuur me een berichtje om te overleggen voor de datum en stuur (ieder) het intakeformulier in.

Speciale wensen? Let me know! Met een privéceremonie is er meer ruimte om met je mee te bewegen.

Prijsvoorbeeld:

Truffels, dagceremonie 10:00-20:00

Solo 450 pp

Duo 275 pp

3-4 personen 245 pp


Met overnachting - 50 pp supplement (vanaf 2 personen, aanvang 16:00)

Ceremonie in de natuur - Op aanvraag

Ceremonie op locatie - Op aanvraag (vanaf 2 personen)

Andere wensen? Stuur me gerust een berichtje!

Trajecten

Deep dive - 1 op 1 traject

1 op 1 traject

Info volgt


Meer info volgt snel!

Veerkracht - tot 10 weken microdoseren met truffels

Tot 10 weken

microdoseren met truffels

Misschien heb je onlangs een ceremonie met volledige dosering ervaren en is dit traject een verdiepend vervolg om aan de slag te gaan met de inzichten en lessen die je hebt mogen ontvangen. Het kan ook zijn dat deze 10 weken microdoseren voor jou een manier is om eerst rustig kennis te maken met psychedelica en de helende werking voor je ziel, je hoofd en je hart en vele andere voordelen wil ontdekken.

Met microdoseren verruim je dag na dag je bewustzijn op zeer subtiele wijze. Het kan je helpen de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Dit leidt vaak tot meer geduld en begrip voor jezelf en de mensen om je heen. Het schept ruimte om anders te kiezen. Dit helpt je om oude patronen te herkennen, te doorbreken en nieuwe inspirerende patronen aan te leren. Microdoseren helpt je om dichterbij jezelf te komen en trouw te zijn aan de stem van je hart.

"Microdoseren is geen wondermiddel, maar geeft een liefdevolle ondersteuning van allerlei processen die zich bij jou van binnen afspelen. Zie het als een elektrische fiets, en realiseer je goed dat de motor pas gaat draaien op het moment dat jij begint te trappen."

Zelf doen - 75 euro (+ verzendkosten)

Je ontvangt van mij uitgebreide informatie waarmee je alles leert over microdoseren en hoe je het meeste haalt uit jouw traject. Ik stuur je voldoende medicijn toe voor 7-10 weken en je gaat hiermee zelf aan de slag. Voor korte vragen of even delen hoe het met je gaat kun je me een berichtje sturen.


Samendoen - 225 euro (+ verzendkosten)

Je ontvangt alles zoals hierboven beschreven. Aan het begin, ergens in het midden en aan het einde van jouw traject hebben we 3 telefonische coaching gesprekken van 45 minuten om jouw voortgang te bespreken en te sparren over wat je zoal tegenkomt. Tussentijds kun je me bereiken voor korte vragen in een berichtje.

Magical Moments

Magical Moments

Zo nu en dan staan er Magical Moments in de agenda. Magical Moments zijn events gericht op naar binnen keren, op verbinden met je hart. Dan is het plantpodium voor cacao met (optioneel) een microdosering truffel.

Magical Moments - XL Yinyoga

Magical Moments - A storytelling ligconcert

Magical Moments - Soundhealing

Magical moments events duren rond de 3 uur. Locatie, dag en tijd en prijs kan verschillen. Check de agenda of er een Magical Moment op de planning staat!

Coaching

Soms blijf je na een ceremonie wat langer dwalen in je hoofd om uit te vogelen wat een diepere betekenis zou kunnen zijn van je ervaring. Of is het daadwerkelijk integreren van inzichten in het dagelijkse leven best pittig en wil je daar ondersteuning bij.


Het kan ook zijn dat je deze sessie juist vóór een ceremonie zou willen. Omdat je het heel spannend vindt en graag eerst wilt kennismaken met mij en samen met mij uitgebreid bespreken wat er momenteel speelt in jouw leven en of een truffelceremonie je hierbij zou kunnen helpen.

Telefonische coachsessie

45 minuten - 50 euro


Liever live? Dat kan ook! Ik ontvang je graag op de locatie in Soest. Met een pot thee en wat lekkers duiken we samen in jouw vraagstukken. Optioneel is een kop rauwe cacao met microdosering truffels.


Live coachsessie

120 minuten - 195 euro

Cacao en microdosering - supplement 20 euro

“Nogmaals dank - ik weet niet echt waar het allemaal mee
te maken heeft, maar voel me echt zoveel fijner.
Wat een mooie ervaring heb ik gehad, en dat wil ik graag delen.”

Een aantal jaren geleden is mijn partner overleden. Om te kunnen rouwen ben ik bij een rouwtherapeute terecht gekomen en dat was ontzettend fijn.

"Een rollercoaster die ons
veel inzichten heeft gebracht"

Wij zijn een stel van midden dertig en hebben onlangs onze eerste duo-truffelceremonie beleefd. Het verhaal van Brigitta gaf ons een goed gevoel dus we hebben de telefoon gepakt...

"Een super bijzondere
ervaring waardoor ik gegroeid ben"

Na het innemen van de truffels begon de reis voor mij al snel. Eerst een heerlijk ontspannen gevoel met fantastische kleuren en mooie muziek.

Contact

+31 (0)6 40741836

brigitta@dekrachtengel.nl

Bezoekadres

Van Weedestraat 97

3761 CD Soest

Postadres

Heuvelweg 17

3761 XL Soest

Handige links

Fotografie Joni Reiche

Design by Eazyonline